Sensai Kanebos framgång har sitt ursprung i klostret Kanegafushi på den japanska landsbyggden. Munkarna som bodde i klostret åt silkesmaskar som kom från mullbärsträdens blad. När körsbärsträden började blomma, öppnade sig silkeskokongerna, och ut kom vackra fjärilar som bönderna sedan gav till
traktens kvinnor. I väveriet drogs trådar från pupporna och tunn silkestråd tvinnades, dessa vackra tyger som kvinnorna vävde var även kända långt utanför dalen. När kvinnorna en dag satt och vävde föll ett vackert puder från silkestrådarna ned och lade sig som ett skimmrande täcke över deras händer, när pudret väl skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att att det löddrade, deras händer blev nu lika mjuka och lena som de silke de arbetat med. Detta var det första steget till dagens Kanebo Cosmetics.

Sensai Kanebo har idag utvecklats till en av de ledande producenterna av skönhetsprodukter och säljer hudvård, hårvård och make-up. Företaget står för hög teknologisk forskning kombinerat med gamla orientaliska traditioner i sitt arbete med hudvård. Alla produkter är baserade på naturliga ingredienser och innehåller silke.

Sensai Kanebos filosofi är att hjälpa kunderna med att upptäcka sin individualitet och skönhet samt ge individen synliga och varaktiga resultat.

Hos Harmoniq hittar du ett brett soriment av produkter från Sensai Kanebo. Välkommen in i någon av våra butiker eller beställ på Harmoniq.se